• T-Formafitness
  • T-Formafitness
  • T-Formafitness
  • T-Formafitness
  • T-Formafitness
  • T-Formafitness
  • T-Formafitness
  • T-Formafitness
  • T-Formafitness
  • T-Formafitness

 

Személyi Edzések
LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK FÉRFIAK SZEMÉLYI EZDÉSÉRE IS
 
Mit is takar önmagában a személyi edzés mint edzésmódszer és szolgáltatás?
 
Miről is szól a T-Forma személyi edzés, amikor egy saját fitness személyi edzőről beszélünk aki kizárólag velünk vagy csak egy kisebb létszámú összeszokott csapattal foglalkozik.
 
Az egyéni személyi edzések speciális fittségi szintfelmérővel kezdődnek, melysorán megállapítjuk a vendég aktuális fittségi szintjét, meghatározzuk azt az utat és időt, mellyel elérheti az általa kitűzött célt.
 
Egy teljes személyre szabott edzésprogramot készítünk, melyben kitűzzük a különböző szakaszokat amikben ugyancsak egymásra épülő edzéstervek vannak a vendég aktuális fejlődéséhez igazítva.
 
Ezek tartalmazzák az Alap Kezdő – Középhaladó – Haladó edzéstechnikákat és edzésmódszereket a teljes fitness sport tudásanyagát amit most jelenleg a világon elérhető tudományos és tapasztalati szinten lehetséges. Az edzéstervek 4-6 hetente változnak, mindig figyelve a vendégre, hogy hol tart, így soha nem fog egy percet sem feleslegesen edzeni és időt pazarolni a helytelen edzésekkel amivel maximum csak a kondicionális képességei fejlődnek, de átütő alakformálást nem biztos, hogy tapasztani fog. A programban meghatározzuk a napi kcal és tápanyag bevitelt figyelve a fehérjék , szénhidrátok, zsírok, vitaminok , ásványi anyagok és a folyadékok napi bevitelére. Ezt megelőzve felmérjük az eddigi táplálkozási szokásokat és ehhez igazítjuk a személyi edzések ideje alatt összeállított étrendet. A személyi edző folyamatos felügyelete alatt történnek az edzések , egyrészről, hogy a legkisebb hiba se forduljon elő a gyakorlatok végzése közben és valóban az az izom dolgozzon amelyiket aznapra kitűztünk edzeni. Másrészről pedig, hogy folyamatos motivációt adjon azoknál a gyakorlatoknál és módszereknél ahol szükséges, hogy az edző átlendítsen a holtponton a megfelelő fejlődés érdekében. Ezenkívül természetesen az edzőnek látnia kell, hogy hol jön el az a pillanat amikor változtatni és egy szinttel feljebb kell lépned az edzésprogramban. A személyi edzés valóban egy más dimenzió a fitness edzések során, ahol a tudományos és egyéb edzéselveket tanítja meg Neked az edző , irányítja és felügyeli az edzéseidet.
 
A T-Forma Fitness és Személyi Edzői kizárólag szakmai képzéseken részt vett és eredményesen vizsgázott edzőkből állhatnak , akik rendelkeznek minden olyan tudással amivel garantáltan sikereket érnek el a hozzájuk beiratkozó vendégeknél.
 
Edzőink képzéséről a T-F Fitness és Aerobic Oktatási Központ által szervezett és irányított OKJ-s államilag elismert Testépítés-Fitness és Személyi edző valamint Aerobic Sportoktatói tanfolyamaink gondoskodnak. A teljes képzést és az azt követő Személyi Edzői munkát, szakmailag a már fentiekben nevezett Balogh Tamás kontrolálja és ellenőrzi, hogy a szolgáltatás a legmagasabb szakmai színvonalon történjen.
 
Kiknek ajánljuk: azoknak a vendégeinknek akik szeretnének megszabadulni a nem kívánatos zsírpárnáktól , narancsbőrtől vagy éppen szeretnének erősödni , csinosodni, jobb kondícióval rendelkezni és szánnak elég időt arra, hogy megismerjék saját testük igényét az egészséges élethez. Életmódjuk részévé szeretnék tenni a mozgást, helyes táplálkozást a fit életmódot - azoknak aki szeretnék erősíteni a testüket , állóképességüket , teherbírásukat. - nem akarnak felesleges időt tölteni eredménytelen edzésekkel – akik régen edzenek már ,de alig változnak és szükségük lenne egy kis pluszra, hogy újra látványos eredményeket érjenek el – azoknak akik önbizalom hiányban szenvednek és elfogadják tőlünk az emberi és szakmai segítséget - azoknak akik csak most akarják elkezdeni a fitness termi edzést és azoknak is akik már régebb óta edzenek.
 
Fontos lenne, hogy mindenki helyesen végezze az edzéseket, mivel így biztos hogy eredményeket ér majd el.
 
EGYSZÓVAL A SZEMÉLYI EDZÉS MINT A NEVÉBŐL IS KITŰNIK MINDENKI SZÁMÁRA ELŐNYT JELENT FÜGGETLENÜL ATTÓL , HOGY MILYEN CÉLOKAT TŐZÖTÉL KI MAGAD ELÉ, MIVEL CSAK RÓLAD SZÓL A TE IGÉNYEID ALAPJÁN.
 
EGY TITKA VAN CSAK: ELL KELL KEZDENI !!!
 
A T-Forma Személyi Edzői Team : Balogh Tamás , Mars Mónika, Tolnai Krisztina , Megyeri Márta ,Bársony Alexandra
( OKJ-s T-F Fitness Személyi Edzők )
 
A T-FORMA FITNESS SZEMÉLYIEDZÉS· SZOLGÁLTATÁSAI ÉS·ÁRAI 
 
I.SZEMÉLYI EDZÉS: mely tartalmazza a fittségi szintfelmérőt, személyre szabott edzésprogramot, fitness edző folyamatos irányítását 1 alkalommal, táplálkozási rendszer meghatározását és tanácsadást, kombinált (fitness és aerobic belépőt 1 alkalomra).
Ára:  4.490 Ft+ 1.100 Ft terembelépő
Klubkártyával: 4.250 Ft+ 1.100 Ft terembelépő
 
 
V. KEDVEZMÉNYES CSOPORTOS SZEMÉLYI EDZÉSEK:
 
2 fős csoport: 2000 FT / fő KEDVEZMÉNY a II-es III-as IV-es Személyi edzésnél.
 
3 fős csoport: 3000 FT/ fő KEDVEZMÉNY a III-as és IV –es Személyi edzésnél.
 
4 fős csoport 4000 FT./ fő KEDVEZMÉNY a III-as és IV –es Személyi edzésnél.
 
A csoportok kialakításánál nem el?írás , hogy csak ismerősök lehetnek egy csoporton belül. Bárki részt vehet a személyi edzéseken , mivel a gyakorlatokat nem közösen végzik.
Mindenkinek személyre szabott , egyéni edzés és táplálkozási programok készülnek és az edzései is önállóan zajlanak, ami közös a csoportban , hogy egy időpontban edzenek a T-Forma személyi edzőjének irányításával.
 
A FIT- KONTROLL PROGRAMOK ÉS A SZEMÉLYI EDZÉSEK FIZETHETŐEK ÜDÜLÉSI CSEKKEL ÉS EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRAL IS A LISTAÁRON ÉS A KEDVEZMÉNYES ÁRON IS.
 
Gondolataim a személyi edzésről és a vele elért eredményeim
 
Amikor édesanyámtól először hallottam arról, hogy súlyfeleslegem leadása érdekében járjak személyi edzésre, tornázzak fitness gépeken, nem túlzottan rajongtam az ötletért, hiszen én így vagyok jó, ahogy vagyok. Előzőleg sokféle mozgásformával próbálkoztam, pl. vívás, ….. de idővel mindegyik elvesztette fényét, vonzerejét, hisz alakommal, méreteimmel nem voltam és nem lehettem kiemelkedő, így edzőim nem törődtek velem. Én és a hozzám hasonlók csak lézengtünk a semmiben.
 
Most örömmel megyek minden alkalommal az edzésre, mert fontosnak érzem magam, minden, amit csinálunk, személyemre szabott, csak értem van, mert újra szeretek tornázni, élvezem azt, akár milyen hangulattal érkezem meg az edzésekre, jó kedvvel, feltöltődve távozom.
 
4 hónapja edzek személyi edzőmmel együtt, s méreteim rengeteget változtak: 2 ruhamérettel lettem vékonyabb úgy, hogy közben bőröm feszes maradt, erősödtem, többet bírok, mint azelőtt. Élvezem, hogy egy halom ruhát vehetek elő a szekrényemből, amelyeket már évek óta csak őrzök, s most végre hordhatom őket. Nagyon büszke és boldog vagyok, hogy edzőm  megmutatta számomra, hogy mire vagyok képes, hogy a mozgást élvezni is lehet, s nem utolsó sorban az, hogy magabiztosabb vagyok, mint a foglalkozások kezdetén.
 
/S. Orsi 2008-11-11/
 
 
 
Gondolatok a személyi edzésekről és a hozzá kapcsolódó életmódról…
 
...Az étkezés: Fontos kulcsa a fogyásnak. Éppen olyan súlya van, mint az edzéseknek.
 
A „ régi „ ételekről nem is volt olyan nehéz az átállás, hiszen edzőm nem forgatta fel teljesen az étrendem, hanem megreformálta azt, korrigálta a rossz szokásaimat, így még a mai napig is képes vagyok az általa írt „ diétát „ követni.
 
…Az ezdések: Nagyon jó hangulatban telnek. Szeretek eljárni, nekem ezek a foglalkozások jobban telnek, mint a csoportos órák (pl tenisz, aerobic). Jobban meg tudom figyelni a gyakorlatokat, és ha valami nem megy, azonnali segítséget kapok az edzőmtől. Az első pár óra után meglepődtem, milyen izomlázam van, de hamar megszoktam. A súlyokat nézve, mikor egyre többet emelek, boldog vagyok, mert tudom, hogy erősödtem. Nem tudom máshogy kifejezni magam, ezt nagyon szeretem.
 
…Tapasztalatok: 4 hónapja edzek személyi edzőmmel. Barátaimnak, akik kb. egy hónapja láttak utoljára, azonnal feltűnik, hogy fogytam. A napokban ruhavásárlásra mentem és meglepődésemre 1 mérettel kisebbet kellett választanom mind blúzvásárlásnál, mind nadrágvásárlásnál. Boldog voltam. S nem csak a fogyásom miatt vagyok boldog, hanem mert az edzést az edzőmmel élvezem, s már nem ülök otthon egész nap, hanem valami hasznosat is teszek önmagamért, az egészségemért.
 
/L. Renáta/
 
Várjuk Önt is szeretettel, a T-Forma minden Nőt formába hoz!!!
 
Személyes tanácsadás: Balogh Tamás
/ a T-Forma Fitness Személyi Edzői Team Vezető edzője /
 
Infóvonal: 06-20-917-8790 és Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
 
 
II.SZEMÉLYI EDZÉS: mely tartalmazza a fittségi szintfelmérőt, személyre szabott edzésprogramot, fitness edző folyamatos irányítását 3 alkalommal, táplálkozási rendszer meghatározását és tanácsadást.
Ára: 11.700 Ft + választott bérlet (minimum: Fitness bérlet (6450 Ft) vagy Kombinált bérlet (8650 Ft)
Klubkártyával: 11.500 Ft+ választott bérlet.
 
III.SZEMÉLYI EDZÉS: mely tartalmazza a fittségi szintfelmérőt, személyre szabott edzésprogramot, fitness edző folyamatos irányítását 6 alkalommal, táplálkozási rendszer meghatározását és tanácsadást.
Ára: 22.900 Ft. + választott bérlet (minimum: Fitness bérlet (6450 Ft) vagy Kombinált bérlet (8650 Ft)
Klubkártyával: 22.700 Ft. + választott bérlet 
 
IV.SZEMÉLYI EDZÉS: mely tartalmazza a fittségi szintfelmérőt, személyre szabott edzésprogramot , fitness edző folyamatos irányítását 8 alkalommal , táplálkozási rendszer meghatározását és tanácsadást + korlátlan kombinált ( fitness és aerobic bérletet 1 hónapra) :
8 alkalom/hónap:
Ára: 26.500 Ft + a választott bérlet (fitness 7.350 Ft, vagy kombinált 9.450 Ft)/hónap
Klubkártyával: 26.000 Ft + a választott bérlet (fitness 7.350 Ft, vagy kombinált 9.450 Ft)/hónap
 
10 alkalommal / hónap : 
Ára: 28.500 Ft   + a választott bérlet (fitness 7.350 Ft, vagy kombinált 9.450 Ft)/hónap
Klubkártyával: 28.000 Ft + a választott bérlet (fitness 7.350 Ft, vagy kombinált 9.450 Ft)/hónap
 
12 alkalommal / hónap :          
Ára:  29.500 Ft  + a választott bérlet (fitness 7.350 Ft, vagy kombinált 9.450 Ft)/hónap
Klubkártyával: 29.000 Ft  + a választott bérlet (fitness 7.350 Ft, vagy kombinált 9.450 Ft)/hónap
 
Korlátlan  alkalommal / hónap :    
Ára: 30.500 Ft  + a választott bérlet (fitness 7.350 Ft, vagy kombinált 9.450 Ft)/hónap
Klubkártyával: 30.000 Ft + a választott bérlet (fitness 7.350 Ft, vagy kombinált 9.450 Ft)/hónap 
 

 Designed by Art Talent team